fra BST til AMC

LEDIG STILLING: Brænder du for det ergonomiske arbejdsmiljø?

Har du en baggrund som fysioterapeut, ergoterapeut eller lignende, og brænder du for det ergonomiske arbejdsmiljø? Så er du måske den, vi er på udkig efter.

En af vores arbejdsmiljøkonsulenter har opsagt sin stilling til fratrædelse med udgangen af februar. Stillingen er inden for det ergonomiske område og indebærer blandt andet:

  • Rådgivning af private og offentlige virksomheder inden for det ergonomiske område

  • Undervisning indenfor det ergonomiske område og eventuelt på arbejdsmiljøuddannelsen

  • Vejledning generelt om arbejdsmiljø – eksempelvis APV, forebyggelse af arbejdsulykker m.v.

  • Løbende kontakt til private og offentlige virksomheder (egen bil nødvendig i jobbet)

  • Forflytningsvejledning

  • Tilbudsgivning og afrapportering til egne kunder

Du vil blive en del af et team på 4 fastansatte og 5 fast tilknyttede eksterne konsulenter, hvor vi sætter pris på god trivsel og faglig udvikling.

Vi er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, som dagligt hjælper private og offentlige virksomheder med at gøre arbejdsmiljøarbejdet til en fornuftig forretning.

Hvis du kunne tænke dig at komme med på holdet, vil vi gerne modtage din ansøgning på tr@amcmv.dk senest den 18. februar. Vi afholder samtaler fredag den 22. februar og ønsker stillingen besat snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores direktør Thomas Rosenkrands på 92729975 eller på ovennævnte mailadresse.

Ønsker du yderligere oplysninger om Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest, kan du læse mere om os på www.amcmv.dk samt på vores LinkedIn- og Facebook-sider.


OM OS

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest ændrede navn i 2009 fra BST Thy-Salling-Mors og leverer fortsat kvalificeret og nærværende rådgivning indenfor arbejdsmiljøet.

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er autoriseret arbejdsmiljørådgiver indenfor alle områder i arbejdsmiljøet. Ved Arbejdstilsynets seneste kontrol var vi blandt de få i Danmark, som opnåede en fejlfri bedømmelse af kvaliteten af vores rådgivning. 

Centret har bred erfaring med arbejdsmiljø siden 1979 og har specialistviden indenfor alle brancher. 

Vi har tradition for at arbejde på alle niveauer i virksomheden. Vi skaber løsninger, som er brugbare og anvendelige i virksomheden, fordi det skal gøre en forskel, når vi har været hos jer.

Vi arbejder for det gode arbejdsmiljø for både ledelse og medarbejdere, da trivsel på arbejdspladsen er en god forretning og en stor gevinst i hverdagen.

Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest er en fondsejet virksomhed, som skal drives som en sund forretning uden aktionærer. Derfor er prisniveauet for konsulentydelser meget fornuftigt.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på  97 71 06 00 eller sende os en mail.

Se her vores Privatlivspolitik

Autoriseret

arbejdsmiljørådgiver